Woelvork met verkruimelaar

5/5.0 (24 reviews)
Het alternatief voor spitten is de woelvork, ook wel woelriek of grelinette genoemd. De Biogroei woelvork is de sterkste woelvork op de markt en maakt het eenvoudig om je bodem los te maken en te verkruimelen.
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Het gebruik van de woelvork past volledig in onze filosofie. De bodem wordt enkel losgemaakt en verlucht en niet langer omgedraaid. Hierdoor wordt het actieve bodemleven zo min mogelijk verstoord. Opgevoerde compost wordt een handvuist diep in de grond getrokken.

Deze mobiele woelvork met verkruimelaar zorgt ervoor dat de opgeduwde aardkluit meteen wordt verkruimeld. Dit is een zeer groot pluspunt in zand-leemgrond. De verkruimelaar is mobiel gemonteerd en stoort niet bij het woelvorken op zich. Het perceel wordt best op voorhand onkruidvrij gemaak, dit werkt het gemakkelijkst en het snelst.

Opgelet

In zware leem- en kleigrond kan geen enkele woelvork gebruikt worden. De woelvork is evenmin bedoeld om boomstronken of betonpalen uit te graven.

Voordelen ten opzichte van de vaste woelvork

  • De mobiele verkruimelaar biedt grote voordelen in zand-leemgrond.
  • De ‘wring’-faze van de gewone vaste woelvork hoeft hier niet. Groot voordeel voor mensen met minder fysieke kracht.

Technische specificaties

  • Afmetingen: totale hoogte 134 cm, 44 cm breed, 29 cm diep, 5 tanden.
  • Gewicht: 10,4 kg
  • De tandenset bestaat uit haaietanden, gemaakt uit vlakstaal. Deze zijn veel steviger dan tanden uit rondstaal.
  • De tandensets zijn afschroefbaar.
  • Inoxschroeven zijn vervangbaar.
  • Gepoederlakt
  • De handvaten vormen een L-profiel en zijn gelast. Dit maakt ze veel sterker dan gebogen handvaten.
De Biogroei woelvorken zijn de sterkste, meest functionele en handigste woelvorken op de markt aan een zeer scherpe prijs. Dit product is ontstaan na vele testen met tuinverenigingen en echte tuinliefhebbers.
Video
placeholder image
Reviews
Robuuste Woelvork - Een Wondermiddel voor Tuinieren en Uitstekende Klantenservice!
Ik heb onlangs de Woelvork met verkruimelaar van Biogroei aangeschaft en ik moet zeggen, het is werkelijk een game-changer voor tuinieren. Dit robuuste stuk gereedschap maakt zelfs het meest uitdagende tuinwerk verrassend licht.

Dankzij de Woelvork kan ik de grond in mijn tuin moeiteloos losmaken, zonder te spitten. Het is een absolute uitkomst, vooral voor iemand zoals ik, die kampt met lage rugklachten. Het doordachte ontwerp van de Woelvork stelt me in staat om te tuinieren zonder mezelf te overbelasten, waardoor ik langer en comfortabeler kan werken.

Buiten de hoge kwaliteit van het product, wil ik specifiek de klantenservice van Biogroei loven. Ze zijn uitzonderlijk vriendelijk, begripvol en zeer snel in hun reactie. Toen ik tegen een klein probleem aanliep, boden ze direct een oplossing en gingen ze zelfs verder dan wat ik had verwacht. Dit heeft mijn vertrouwen in hun service enorm versterkt.

Ik beveel de Woelvork van Biogroei zonder enige aarzeling aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief tuingereedschap dat zwaar werk verlicht.
Supersnelle levering en uitstekende communicatie
Op dinsdag een product besteld. Via de mail word je op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Op woensdag had ik mijn woelvork, zet goed verpakt al in huis.
Snelle levering van een solide product
Robuust en degelijk
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op