Woelmuizenval | Mollenklem

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Vang snel en eenvoudig woelmuizen weg met deze goedwerkende woelmuizenval. De woelmuizenval werkt zowel voor het bestrijden van woelmuizen, woelratten en mollen. Het plaatsen van de val kan met een handschopje of met de daarvoor ontwikkelde peilstift en gatengraver.

Woelmuizenval plaatsen

De val is milieuvriendelijk, vrij van pesticiden en steeds herbruikbaar. Met een handschopje maak je een opening in de grond van ongeveer 6 cm. Plaats de val in de richting van de gang. Hierna trek je de hendel omhoog om de val op te spannen. Als de woelmuis of mol door de val probeert te lopen slaat deze dicht en is het dier onmiddellijk dood. Als de val dicht slaat, zakt ook de hendel naar beneden. Hierdoor zie je van op een afstand of je iets gevangen hebt.

Plaatsen van de val met de toebehoren:

  1. Test de bodem met de peilstift voor tunnelopsporing. De peilstift zal plotseling gemakkelijk in de grond zakken wanneer u een gang vindt. Stop de val op dit punt in de grond.
  2. Maak op een nauwkeurige manier een gat met een diameter van 6 cm met behulp van de gatengraver. Verwijder voorzichtig losse grond uit de tunnel. De tunnel moet zo recht en waterpas mogelijk zijn.
  3. Til de handgreep met de veerklem voorzichtig op en duw de val in het gat. Als de val het gat niet vult, strooi dan wat losse bladeren of een graskluit rond de val. De val is nu klaar voor gebruik. Controleer de val dagelijks. U zult vaak al binnen enkele uren een woelmuis vangen.
Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op