Bokashi vijverballen

Waardering:
89 % of 100
v.a. € 4,50 € 3,72
In voorraad
SKU
Bokashi vijverballen
1 stuk
4,50 €
5 stuks
19,50 €
10 stuks
39,00 €
20 stuks
78,00 €
v.a. € 4,50 € 3,72
Placeholder text
Op voorraad
Vandaag besteld, aanstaande maandag verzonden
  • Effectieve Micro-organismen
  • Kant en klaar voor gebruik
  • Gebruiken tussen november-april
Bokashi vijverballen, of kleiballen zijn bedoeld om de slib op de vijverbodem op te lossen. Hierdoor verbetert de waterkwaliteit en is er minder voeding voor algen.

Bokashi vijverballen zijn gefermenteerde vijverballen met effectieve micro-organismen. Ze zijn samengesteld uit een combinatie van kleimineralen, Bokashi, Microferm, EM-keramiekpoeder en rietsuikermelasse.

Gooi de bokashi-vijverballen in het water. Ze zinken naar de bodem waar ze langzaam zullen oplossen. De vijverballen gaan na verloop van tijd het slib dat zich op de bodem gevormd heeft, oplossen. Doordat het slib en het organisch materiaal verteerd wordt, vermindert de voeding voor de algen en verbetert de waterkwaliteit.

Bokashiballen zijn geen vervanging voor microferm. Microferm is het basis product om het vijverwater in balans te brengen. Heb je last van algen, gebruik dan extra EM-vijver in combinatie met microferm.

Dosering: 1 bal per m2 wateroppervlakte.

Toepassingsperiode: Gebruik de bokashi-vijverballen tussen oktober-april, op het moment dat het microbieel leven van de vijver op een laag pitje draait. Eén toepassing per jaar volstaat als je de juiste hoeveelheid bokashiballen per m2 geeft.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bokashi vijverballen
Uw waardering