Biogroei poederverstuiver | Eenvoudige verstuiver

3.9/5.0 (13 reviews)
Eenvoudige en goedkope poeder verstuiver. Ideaal voor het verstuiven van Biogroei lavameel over de haag of andere planten of om diatomeeënaarde in het kippenhok te spuiten tegen bloedluis.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Eenvoudige en goedkope poeder verstuiver die heel goed verstuift.

Ideaal voor het verstuiven van Biogroei lavameel over de heg of andere planten of om Biogroei diatomeeënaarde in het kippenhok aan te spuiten tegen bloedluis.

Gebruiksaanwijzing:

  • Vul het reservoir van de poederverstuiver met 2/3 lavameel of diatomeeënaarde.
  • Zet een stofmasker en/of veiligheidsbril ter bescherming op tijdens het verstuiven.
  • Hou het reservoir aan de bovenkant tijdens het gebruik.
  • Schud met de poederverstuiver tijdens het verstuiven. Zo komt het poeder er vlot en evenredig uit.
  • Verstuif met de wind mee.
  • Zet de poederverstuiver, na gebruik, droog weg. Zo voorkom je klontervorming in het apparaat.

De poederverstuiver kan ook gebruikt worden om aaltjes opgelost in water te verstuiven, als bladbehandeling. Koop twee aparte poederverstuivers als je zowel met water als met lavameel of diatomeeënaarde wil werken. Zo ontstaan er geen klonters en blijven ze beide tip top in orde.

Tip: smeer de rubber O-ringen regelmatig in met een standaard smeermiddel. Dit voorkomt uitdroging en garandeert een optimale werking van de poederverstuiver.

De poederverstuiver wordt assorti geleverd en kan dus in andere kleuren toekomen dan weergegeven op de foto.

Video
placeholder image
Reviews
star star star star star
Werkt wel
Eerste proeven met verstuiven van lavameel waren slecht. Meel stopte op. Na meel opgewarmd te hebben in een leeg conservenblikje op de inductieplaat was het goed droog, en toen ging het goed. Werkt dus prima, maar te verstuiven materiaal moet goed droog zijn.
star star star star star
Miskoop!!!
Als ik 0 sterren had kunnen geven, dan zou ik dat gedaan hebben!

Ik heb dit product aangeschaft om poeder te verstuiven, precies waarvoor het bedoeld is. Na één keer verstuiven was de sproeikop echter meteen verstopt. En dit terwijl ik alles precies zo gedaan heb zoals in de video uitgelegd wordt.

Het product is ook nog eens niet te retourneren, dus ik ben ten eerste geen stap verder gekomen, én ik ben ook nog eens mijn geld (€18,-) kwijt!!!
star star star star star
verstopt steeds weer
Vorig jaar gekocht, ik wilde niet gelijk een dure verstuiver van meer dan 40 euro kopen. De revieuws behalve 1 of 2 waren positief en ik dacht ik probeer het. Alles opgevolgd wat in de gebruiksaanwijzing staat. De eerste minuut werkte het dan kwam af en toe een dikke wolk en dan weer bijna niets. En na 3 minuten helemaal verstopt. Geschud, geklopt, tuitje eraf en alles leeggeschud, opnieuw probeert helaas zonder resultaat. gebruik verstopt. Tuitje helemaal uitgespoeld, men kan het van binnen niet drogen met een doekje maar moet wachten tot het gedroogd is of op een warmtebron leggen. Betekend ook dat men even niet verder kan met het verstuiven. Een week later voor de tweede keer probeert, helaas met hetzelfde resultaat. Een vriend had interesse, dus aan hem gegeven met de mededeling hoe het bij mij was verlopen. En ook bij hem geen succes. Jammer. Denk dat het aan de manier ligt hoe dit gemaakt is.
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op