Nematodenspuit | Sproeier voor Biogroei aaltjes

4.2/5.0 (8 reviews)

De biogroei nematodensprayer is een sprayer voor nematoden van hoge kwaliteit die het sproeien van aaltjes (nematoden) enorm vereenvoudigt. Dit mengtoestel zorgt voor een ideale verdeling van water met de nematoden zodat de oppervlakte van je gazon of haag gelijk behandeld wordt. De nematodenspuit is makkelijk te monteren en kan je gewoon op je tuinslang klikken. Deze heeft een watertoevoer van min. 1,5bar tot max. 5 bar nodig. Na gebruik kan je deze nematoden sprayer snel reinigen door even door te spoelen met klein beetje water.

Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Nooit meer zeulen met gieters! Nematoden kan je ook sproeien!

Veel mensen kijken op tegen het aangieten van aaltjes op hun gazon middels een standaard gieter.

Wij zorgden met onze Biogroei nematodenspuit voor dé oplossing!

Met onze unieke Biogroei Nematodenspuit kan je snel, efficiënt en ergonomisch onze aaltjes toepassen!

Deze zeer betaalbare en handige nematodenspuit klik je gewoon op je tuinslang. Vervolgens maakt je volgens de bijgeleverde instructies je nematodenmengeling aan en kan het sproeien beginnen.

De nematodenspuit kan ook gebruikt worden zonder aaltjes, als een eenvoudige tuinspuit/tuinsproeier.

Na gebruik is de Biogroei nematodensprayer snel te reinigen door even na te spoelen met water.

Reviews
star star star star star
Bewaar de instructie
Werkt prima… als je weet hoe t moet. Helaas heb ik de instructie weggegooid en heb ik geen idee meer van verhoudingen etc. Online niet te vinden ‘conform instructie’ staat er, maar ja… welke
star star star star star
doen, met deze tips
Ik begrijp de negatieve review van '23/04/2023 Nematodenspuit'. Ik had in de lente hetzelfde probleem; koppeling schoot los, 1 spuit verdelen duurde uren en 20.000l regenwater foetsi (dus de hete periode op stadswater moeten beregenen) en met de gieter ging ook moeizaam. Maar, een mens wordt wijzer.
TIP1 Goed MENGEN, opdat er geen brokjes aaltes in je mengsel zitten. Ik deed dit eerst met een lepel, maar nu zachtjes met de fouet.
TIP2 waterDRUK moet minder dan 5 bar zijn. Dit staat vermeld op de site, maar ik had zonder veel nadenken regenwater gebruikt dat aan 7 bar wordt opgepompt. Nu stadswater gebruikt (bij ons 2.5 bar); geen losschietende koppelingen, minder lekkage en de nematodenspuit is op 5 min leeg.
TIP3 Soms schiet het ringetje dat op de fles aansluit los, dat kan je gewoon terug-klikken en je bent weer klaar voor de volgende miljoenen aaltjes.
TIP4 koop rechtstreeks bij BioGroei. De concurrentie die mierenaaltjes via bol.com verkoopt is ondermaats; de aaltjes waren geroosterd in de zon bij levering = dode aaltjes en springlevende mieren. Het materiaal van BioGroei is beide keren snel en goed beschermd geleverd. Bovendien reageerden ze ook snel bij vragen. Top, bedankt.
star star star star star
Leeg?
jammer dat de container niet doorzichtig is zodat je kan zien wanneer de nematodenoplossing in de container leeg is... (opgelost met een colafles...)
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op