Natuurpunt insectenhotel Suvan

(0 reviews)

Insectenhotel Suvan is gevuld met bamboe, ronde houtblokjes en debappels. De bamboestokjes zijn ideaal voor solitaire bijen, het compartimentje met denappels is een geliefde ruimte voor oorwormen. De houtblokjes met kleine ronde gaten zijn een warme plaats voor andere insecten zoals kevers.

minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Insectenhotel Suvan is gevuld met bamboestokjes, ronde houtblokjes en denappels. De bamboestokjes zijn ideaal voor solitaire bijen evenals de houtblokjes met kleine ronde gaten. Het compartimentje met denappels is een geliefde ruimte voor oorwormen. Oorwormen zijn natuurlijke vijanden van bladluizen net zoals larven van lieveheersbeestjes en gaasvlieg.

Hang het insectenhotel op een droge, zonnige plek. Zorg dat de kast niet nat wordt, dit is niet goed voor het materiaal en ook niet voor zijn bewoners!

Solitaire bijen blijken niet te houden van oude insectenhuisjes. Daarom is het aangewezen om insectenhotels na twee jaar te vervangen.

Insecten zijn onmisbaar in een natuurlijke tuin. Ze zijn natuurlijke bestrijders van je plagen en helpen bijen bij de bestuiving van bloemen en planten. Bij het plaatsen van dit insectenhotel help je de natuur!

Bij elke aankoop steunt u natuurpunt. Als lid van natuurpunt krijg je 5% korting op de natuurpunt producten.

Materiaal

FSC-hout

Product afmetingen

Breedte: 8 cm Hoogte: 25 cm Lengte: 25 cm

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op