Natuurpunt insectenhotel Sinne

€ 47,95 € 39,63
In voorraad
SKU
Natuurpunt insectenhotel Sinne
€ 47,95 € 39,63
Placeholder text
Op voorraad
Vandaag besteld, aanstaande maandag verzonden
  • Creëer een natuurpark in je tuin
  • Steun Natuurpunt
  • Trek nuttige insecten aan
  • Kwaliteitsvol insectenhotel

Insectenhotel Sinne bevat 8 compartimentjes. Hierin zullen zich nuttige insecten verschuilen zoals oorwormen, solidaire bijen, kevers en hommels. MOMENTEEL UITVERKOCHT

Insectenhotel Sinne is gevuld met bamboe, ronde houtblokjes, sparappels en bevat een opening voor hommels. Insecten zijn onmisbaar in een natuurlijke tuin. Ze zijn natuurlijke bestrijders van je plagen en helpen bijen en hommels bij de bestuiving van bloemen en planten. Bij het plaatsen van insectenhotels helpt u ze van daaruit hun nuttige werk te doen.

Hommels

De kleine ronde opening in één van de vakken van het insectenhotel is voor hommels. Hommels hebben een kleine ronde in- en uitvlieg opening nodig. Bij een natuurlijke tuin is het mogelijk dat er zich een hommelnest hierin zich zal vestigen.

Bijen

De bamboe is ideaal voor solitaire bijen en zal er een waar gezoem en er een levendige boel van maken. Bijen vestigen zich graag in holle stokjes en buisjes. Elke bij heeft een voorkeur voor een andere grootte. De metselbij kiest een diameter tussen 3 en 7 mm, terwijl de maskerbij 2 tot 4 mm verkiest. Na het leggen van hun eitjes sluiten wilde bijen de buizen af met een laagje leem. Hierdoor kun je gemakkelijk volgen hoeveel bewoners dit gedeelte van het insectenhotel telt. Gebruik geen pesticide en zorg voor genoeg stuifmeelhoudende bloemen en planten zodat ze zich extra thuisvoelen in je insectenhuis.

Oorwormen

Oorwormen en kevers zullen zich vestigen in de houtblokjes met kleine gaatjes en tussen de sparappels. Oorwormen zijn nuttige vijanden van bladluizen net zoals het lieveheersbeestjeslarven of gaasvlieglarven.

Plaatsing

Plaats het insectenhotel op een zonnige locatie dicht bij bloemen en planten. Te weinig stuifmeelhoudende bloemen en planten? Ga dan voor een bloemenmengsel bijen.

Natuurpunt steunen

Bij elke aankoop steunt u natuurpunt. Ook kunt u als natuurpuntlid 5% korting krijgen op de natuurpunt producten.

Materiaal

FSC-hout

Productafmetingen

Breedte: 11 cm Hoogte: 39,5 cm Lengte: 37,5 cm

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Natuurpunt insectenhotel Sinne
Uw waardering