Retourneren en service

Wij willen een zo goed mogelijke service bieden aan al onze klanten. Dit betekent specifiek:

  • Dat we steeds gaan voor de beste kwaliteit.
  • Dat de tijd tussen productie en levering zo kort mogelijk is.
  • Dat we zo snel als mogelijk antwoorden op uw vragen.
  • Dat we zo veel en zo correct mogelijke informatie online plaatsen waardoor u als klant de juiste productenkeuzes kunt maken.

Niet retourneerbaar

Door de aard van bepaalde producten in ons gamma, zoals de nuttige insecten en nematoden met een beperkte levensduur, kunt u deze niet retourneren. Het herroepingsrecht, zoals hieronder beschreven, is dan ook niet van toepassing bij deze producten. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Andere producten zoals de feromoonvallen, mechanische hulpmiddelen, "help de natuur"-producten hebben geen korte vervaldatum en kunnen dan ook gewoon geruild of geretourneerd worden.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@biogroei.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.