Retourneren en service

Wij willen een zo goed mogelijke service bieden aan onze klanten. Dit betekent specifiek:

  • Dat we steeds gaan voor de beste kwaliteit.
  • Dat de tijd tussen productie en levering van de producten zo kort mogelijk is.
  • Dat we zo snel als mogelijk antwoorden op uw vragen.
  • Dat we zo veel mogelijk en zo correct mogelijke informatie online zetten waardoor u als klant de juiste productkeuze kunt maken.

Niet retourneerbaar

Echter door de aard van de meeste producten in ons gamma zoals de nuttige insecten en nematoden met een beperkte levensduur kunt u deze niet terugsturen en retourneren. Het herroepingsrecht, zoals hier onder beschreven, is dan ook niet van toepassing bij deze producten. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Andere producten zoals de feromoonvallen, mechanische hulpmiddelen, "help de natuur"-producten hebben geen korte vervaldatum en kunnen dan ook gewoon geruild of geretourneerd worden naar ons.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via biogroei@biogroei.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.