Natuurlijke tuinmeubelen in een groen paradijs

Natuurlijke tuinmeubelen in een groen paradijs!

De zon schijnt ’s morgens vroeg haar stralen tussen de bomen. Het licht is nog diffuus en je voelt dat de dag op ontluiken staat. De vogels kwetteren al volop, die zijn heel vroeg paraat… Het buizerd koppeltje zweeft in de lucht op zoek naar wat lekkers… de hommels komen stuifmeel halen in de witte klavers die het gazon sieren… de moestuinplanten zijn nog bedekt met dauw…

Toch niets beters dan een stukje natuur wat je je thuis mag noemen en waar je constant het gevoel hebt op vakantie te zijn!

Bij een vakantiegevoel horen ook mooie tuinmeubelen. Heerlijk om vanuit je lounge zetel in de schaduw rustig een boek te lezen of om ’s avonds weg te doezelen bij het vogelgefluit.

Misschien heb je wel een zwemvijver met een overdekt terras, dan is het plaatje echt compleet! Je hoeft niet langer naar een B&B of een hotel want dit vakantiegevoel kan je zelf creëren in je eigen tuin.

natuurlijke tuinmeubelen

Ben je op zoek naar tuinmeubels met een natuurlijke look? Bij de tuinmeubel specialist kan je dit vinden. Je tuin wordt omgetoverd tot een fantastische buitenkamer waar je met vrienden en familie heerlijk kan vertoeven. Een hapje en een tapje met sfeerverlichting of enkele buitenkaarsen maken het plaatje compleet. Loungesets aanbiedingen, tuintafels, vuurtafels en parasols, het is allemaal mogelijk…

Misschien heb je niet zoveel plaats in je tuin. Dan kan een verloren hoekje met een gemakkelijke tuinbank de oplossing bieden om het natuurlijk schouwspel rondom jou te bewonderen.

‘S Avonds zijn er trouwens heel andere dieren actief in een natuurlijke tuin. Dan kan je verrast worden door een pad op weg naar je zwemvijver of vleermuizen die muggen vangen zodat jij heerlijk rustig kan blijven genieten vanuit je luie zetel. Of misschien hoor je in de verte wel het geroep van een uil of het aanhoudend gezang van de krekels…. Écht vakantie niet?

En wat me altijd opvalt… we hebben zelf al 35 jaar een natuurlijke tuin… vele mensen komen er niet toe om hun tuin wat te laten verwilderen en de natuur toe te laten maar als ze dan in een natuurlijke tuin komen, zeggen ze steevast ‘Hoe fijn is het om hier te zijn!’

Die verbondenheid met de natuur hebben we nodig om na drukke werkdagen weer tot rust te komen bij onszelf. Vaak zoeken ze we ze intuïtief in de natuur door te sporten of te wandelen, op vakantie te gaan in de bergen of aan de zee maar je kan het dus ook veel dichter bij huis vinden door een natuurlijke tuin te creëren.