Cucu-care 6 maanden - kweekzakjes tegen trips

5/5.0 (1 reviews)
Ontvang elke maand verse kweekzakjes tegen trips, automatisch en dat voor een periode van 6 maanden.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ben jij die trips ook zo beu? Vind je het ook zo lastig dat trips elke keer opnieuw op jouw planten aantast tijdens de zomer of wanneer je nieuwe planten koopt?

Wil je een makkelijke oplossing opdat je niet meer elke maand een nieuwe bestelling hoeft te plaatsen om kweekzakjes tegen trips aan te kopen? Of vergat je regelmatig de kweekzakjes te vervangen waardoor je planten weer vatbaar zijn voor trips?

We kregen regelmatig de vraag om een abonnementsformule aan te bieden. Met dit abonnement kun je jouw plantencollectie tripsvrij houden. Nadat de 6 maanden verstreken zijn, wordt het abonnement niet automatisch verlengd. Vergeet geen nieuwe bestelling te plaatsen indien je de zakjes wil blijven ontvangen voor de daaropvolgende 6 maanden.

Geen paniek - we sturen je een herinnering per e-mail wanneer je laatste pakket kweekzakjes wordt verstuurd.

Hoe werkt het?

Je ontvangt elke eerste week van de maand het aantal kweekzakjes dat je wenste en dit gedurende een periode van 6 maanden. Binnen drie werkdagen na je bestelling van het abonnement ontvang je je eerste levering. Tijdens de eerste week van de daaropvolgende maand ontvang je het tweede pakket en dit herhaalt zich tot je 6 leveringen hebt ontvangen.

Voorbeeld: bestel je vóór de 20ste van de maand jouw abonnement, dan wordt je eerste bestelling binnen 2 werkdagen opgestuurd. Het tweede pakketje komt bij jou thuis in de eerste week van de daaropvolgende maand.

Opgelet: bestel je bijvoorbeeld ná de 20ste van de maand juni jouw abonnement, dan wordt je eerste bestelling binnen 2 werkdagen opgestuurd. Het tweede pakketje komt bij jou thuis in de eerste week van de maand augustus!

Bestel je het pakket van 5 kweekzakjes. Dan ontvang je 6 keer 5 kweekzakjes. Bij het pakket van 25 kweekzakjes ontvang je 6 keer 25 kweekzakjes.

Vragen? Neem contact met ons op.

Reviews
star star star star star
Erg tevreden
In december ben ik begonnen met een abonnement nadat mijn planten een trips-plaag hadden gehad en veel planten het niet hadden overleeft. Vorige maand haalde ik een plant binnen met een plaag. Ik was er snel bij en heb de planten die er naast stonden en waar ik beestjes op zag lopen geïsoleerd en volgehangen met zakjes. Daardoor is de plaag niet verspreidt en was het ook snel opgelost. Het geeft een heel gerust gevoel om te weten dat er iedere maand nieuwe, hongerige roofmijten worden opgestuurd!
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op