Insectenloep

(0 reviews)

Dit vergrootglas geeft je drie observatiemogelijkheden voor elk insect nauwkeurig te kunnen bestuderen langs drie verschillende kanten.

Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Met deze loep zal geen enkel detail aan je aandacht ontsnappen. Het vergrootglas zal alles 4x zo groot weergeven. Langs de onderkant is de loep voorzien van een spiegeltje waardoor je eenvoudig een insect langs onderen kunt bekijken.

Dit vergrootglas kan gebruikt worden om een kweek van lieveheersbeestjeslarven nauwkeurig op te volgen en is ideaal voor in de klas. Lieveheersbeestjes of andere insecten kunnen makkelijk bestudeerd worden doordat de insecten opgesloten zitten in de loep. De loep kan makkelijk worden doorgegeven in de klas. Een mooie aanvulling bij het schoolpakket en bij de Adaliabox.

Gebruiksaanwijzing

Open bovenaan de dop. Steek je gewenst onderzoeksmateriaal in het vergrootglas en bekijk het vanuit drie verschillende perspectieven: langs de onderkant, langs de bovenkant en de zijkant.

Het dekseltje kan op een eenvoudige manier van het vergrootglas worden gehaald waardoor je een echt vergrootglas hebt voor insecten die je niet wilt verplaatsen.

Afmetingen

  • Binnendiameter loep: 6 cm
  • Hoogte loep: 6 cm
  • Totale hoogte: 13 cm, buitendiameter: 7 cm

Afkomst

Het vergrootglas is gemaakt in Italië.

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op