Handboek ecologisch tuinieren

(0 reviews)
Het handboek ecologisch tuinieren is een naslagwerk waarin al je vragen omtrent moestuinieren worden beantwoord.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Het Handboek ecologisch tuinieren is meer dan zomaar een boek vol nuttige tuintips: het geeft je een complete visie op tuinieren.

Dit boek is het resultaat van jarenlang zoek- en studiewerk van enkele Velt-ingenieurs. Het is een naslagwerk waarin je alle principes en technieken die momenteel in de ecologische teelt bekend zijn kan terugvinden. Daarnaast is het een praktische en overzichtelijke handleiding voor de amateurtuinier die in zijn moestuin biologische, gifvrije groenten wil kweken.

Deze nieuwste editie bevat de nieuwste wetenschappelijke inzichten over bodemleven, bodemzorg, bemesting en gewasbescherming.

Hier kun je een preview terugvinden van de eerste 18 pagina's van het boek.

Het boek is in het Nederlands geschreven en bevat 700 pagina's aan lees- en leerplezier.

Reviews over het boek

"Het Velt-handboek ligt nooit te ver weg want ik check het regelmatig tijdens het tuinwerk en het schrijven!" - Bartel van Riet, Tuin- en landschapsarchitect, presentator groenland (Eén) en auteur van verschillende tuinboeken.

"Het veld-handboek is dé ecologische moestuinbijbel, zo simpel is het. Het gaf mij jaren geleden de broodnodige basiskennis voor mijn eigen moestuin." - Kim Leysen, Alias mme zsazsa, blogster en auteur van "De moestuin van mme zsazsa".

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op