Ecologische Tuin: van aanleg tot beheer

(0 reviews)
Ecologische tuin: van aanleg tot beheer is een praktisch en mooi siertuinboek dat je stap voor stap begeleidt bij de aanleg en het beheer van een ecologische tuin.
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Ecologische tuin: van aanleg tot beheer is een praktische handleiding bij het ontwerp, de aanleg en het beheer van een ecologische (sier)tuin. Deze ware siertuinbijbel is geschikt voor elke tuineigenaar en -professional.

Achterflap

Margrieten groeien in grasrijke bermen en klimop in het bos. In de natuur zie je nooit het omgekeerde. Hoe komt dat? Vegetaties hebben hun eigen, onklopbare logica. Inzicht in deze fascinerende processen vormt de basis voor een ecologische tuin. Een tuin die voedsel biedt aan mens en dier, schuilplaatsen aan dieren, waar planten voorrang krijgen op verhardingen en waar een gelaagde beplanting het regenwater vasthoudt en langzaam in de bodem laat infiltreren. Het resultaat is een biodiverse tuin met een aangenaam microklimaat.

Ecologische tuin: van aanleg tot beheer helpt je op weg naar een doordacht ontwerp. Je leert hoe je geschikte planten kiest en voldoende ruimte voorziet voor volgroeide bomen en struiken. Je krijgt een duidelijke kijk op het beheerwerk en de groenresten die je mag verwachten. Voor tuineigenaars en -professionals is het een praktische handleiding bij ontwerp, aanleg en beheer van ecologisch groen.

Zo wordt het jarenlang heerlijk vertoeven in je tuin.

Details publicatie

Ecologische tuin: van aanleg tot beheer bevat 420 pagina's lees- en leerplezier.
ISBN9789492907097
Gewicht: 1500 gram
Hier kun je een preview zien van het boek.

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op