BIOFIXER - Decoratieve gele vangplaten rouwvliegen | 10 stuks

5/5.0 (4 reviews)
 • Bevat 10 decoratieve lijmplaatjes
 • 13,5 cm lang x 6 cm breed
 • Rouwvliegjes en trips effectief wegvangen
 • minus plus
  Levertijd wordt berekend...
  Kim
  Hulp nodig?
  We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
  Neem contact met ons op
  Snel naar
  Details

  Decoratieve gele kleefplaatjes

  Heb jij ook last van die vervelende potgrondvliegjes? Ze vliegen rond de kamerplanten en soms zelfs in je huiskamer. Wist je dat je deze vliegjes op een gemakkelijke manier kan wegvangen? Ook andere schadelijke insecten kan je met gele vangplaten wegvangen. Meer weten?

  In deze verpakking vind je:

  • 10 lijmplaatjes in een decoratieve vorm

  De kleefplaten zijn ongeveer 13,5 cm lang en 6 cm breed.

  Wat vang je weg met gele kleefplaatjes?

  Met gele kleefvallen kan je volgende insecten wegvangen:

  • rouwvliegjes of varenrouwmuggen
  • witte vlieg
  • volwassen tripsen
  • gevleugelde bladluizen

  Hoe de gele kleefplaatjes gebruiken?

  Om de potgrondvliegjes weg te vangen, steek je de decoratieve plaatjes in de potgrond.

  Geel is de beste kleur om vliegende insecten aan te trekken. De schadelijke insecten in jouw planten worden aangetrokken door de gele kleur. Ze blijven vervolgens op de lijmval plakken.

  Volstaan gele kleefplaten als bestrijding?

  Kleefvallen zijn een hulpmiddel waardoor de volwassen vliegende insecten worden weggevangen. Dit is vooral zinvol bij een grote aantasting.

  In geval van de potgrondvlieg: combineren met Stenema. De larven van de potgrondvlieg zijn het meest schadelijk en bevinden zich in de potgrond. Uit deze larven ontwikkelen zich volwassen varenrouwmugjes. Je moet dus gelijktijdig de larven van de rouwvliegjes bestrijden met Stenema om blijvend resultaat te boeken.

  Ingeval van trips en witte vlieg: ook hier zijn de gele kleefvalletjes een hulpmiddel om de volwassen insecten weg te vangen. Gebruik dit eerst enkele dagen ingeval van een grote aantasting. Zet nadien de nuttige insecten uit om de eitjes en larven van de schadelijke insecten te bestrijden. Zo bestrijd je de verschillende stadia.

  Zo vlug je nuttige insecten uitzet die kunnen vliegen zoals Orius, Encarsia of volwassen lieveheersbeestjes, verwijder je best de kleefplaten. Zo vermijd je dat de nuttige insecten tegen de kleefplaten vliegen.

  Vragen?

  Bij ons vind je professionele informatie op consumentenmaat. Heb je nog vragen, contacteer ons dan tijdens de kantooruren van maandag tot vrijdag tussen 9 u en 17 u. Wij helpen je graag verder!

  Plus- en minpunten
  • plus-circle Beste kleur om vliegende insecten aan te trekken
  • plus-circle Schattig ontwerp gemaakt voor gebruik in kamerplanten
  • plus-circle Samen te gebruiken met aaltjes of roofmijten
  • minus-circle Mag niet gecombineerd worden met Orius roofwantsen
  • minus-circle Behandelt symptomen (vliegende insecten) maar zal de plaag niet op eigen houtje oplossen
  Reviews
  star star star star star
  Super snelle levering en goeie producten .
  Boofixer werkt als een trein. De rouwvluegegjes plakten na 10 minuten al nasaal …. Heel blij mee dus. Hoe de aaltjes het doen in de strijd met duizenden mieren in mijn broeikas moet nog blijken, maar ik heb er alle vertrouwen in. De levering was super snel binnen en de beschrijvingen glashelder. Wat ik heel goed vind is de uitleg over mieren, hoe ze te werk gaan en tips om ze uit mijn keuken te weren. Bijgroei geeft heldere instructies en is tot grote steun voor hobby biologische tuiniers.
  star star star star star
  Snelle service!
  Snelle levering en efficiënte producten.
  star star star star star
  Ecologisch en doeltreffend + supervriendelijk geholpen.
  Ik zat met een plaag van de rouwvliegjes en heb op jullie website de stenema aaltjes en plakvallen besteld. Maar ik kon slecht inschatten hoeveel ik moest bestellen en heb dus eerst telefonisch contact opgenomen. Aan de lijn een supervriendelijke jongen die heel behulpzaam was, zijn tijd nam en duidelijk gepassioneerd was in zijn werk! 3 dagen geleden heb ik de behandeling toegepast: aaltjes + plakvallen en er zoemen al beduidend minder vliegjes rond. Sommige plakvallen hebben al meer dan 30 exemplaren gevangen. Nu nog wachten op het goede werk van de aaltjes. Dat zal binnen een week wel duidelijk worden.
  Kim
  Hulp nodig?
  We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
  Neem contact met ons op