9,4 / 10 op 6000+ reviews: Lees recensies van onze klanten

Avimite

4.6/5.0 (9 reviews)
Bescherm je kippen en vogels tegen bloedluizen via het drinkwater met Avimite. Avimite voorkomt dat bloedmijten bloed zuigen bij de dieren.
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bescherm je kippen en vogels via het drinkwater met Avimite.

Avimite is een volledig natuurlijk voedingssupplement dat bestaat uit planten- en kruidenextracten. Door het toevoegen van Avimite aan het drinkwater van uw kippen en vogels zal het bloed onaantrekkelijk worden voor bloedluizen. Hierdoor zullen de dieren minder gebeten worden en zal er snel verlichting optreden.

Avimite toedienen

Je gebruikt steeds 3ml Avimite op 4L water. Een gemiddelde legkip drinkt ongeveer 25cl water per dag, een parkiet slechts 3ml.

70ml kun je gebruiken voor maar liefst 15 kippen een heel jaar bloedluis vrij te houden. Om de correcte hoeveelheid avimite toe te dienen is er een spuitje bij elke verpakking meegeleverd.

Behandelingswijze Avimite

  • De eerste 7 dagen voeg je Avimite dagelijks toe aan het drinkwater. Het water dus elke dag verversen en nieuwe Avi-mite toevoegen. Dit is noodzakelijk omdat Ethanol de drager is van Avimite en Ethanol vervliegt.
  • Nadien voeg je 1 dag/week Avimite toe aan het drinkwater en dit gedurende 5 weken.
  • Hierna geef je een onderhoudsdosis van 1 keer per maand.

Nadelen Avimite

Avimite heeft geen nadelen, met uitzondering dat je de eerste resultaten pas mag verwachten na 7 dagen. Daarna stopt de bloedmijt onmiddellijk met bloed te zuigen. Bloedmijten kunnen lang overleven zonder bloed te zuigen. Daarom is het aangewezen om dit product te combineren met roofmijten tegen bloedmijten.

Avimite is volledig natuurlijk. Het bevat geen gif en is veilig voor alle dieren. Eieren kunnen gewoon gegeten worden en er is geen wachttijd voor het vlees. Er zijn geen smaakverschillen in het vlees of de eieren.

Video
placeholder image
Reviews
Top zoals altijd!
Ik ben grote fan van Biogroei.
Niet alleen kan ik rekenen op hun producten, maar ook levering/verzending is +++.
Perfect
Super goed geholpen door de klantenservice en vlot geleverd.
Superspul
Sinds vorig jaar een invasie van bloedmijten. Direct hok geschoond en gekalkt de stokken ingesmeerd met vaseline en de poten. En met avimite begonnen. Erna geen last meer gehad. Erg blij mee, vooral mijn kippen zijn happy.
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op