Avimite

4.4/5.0 (12 reviews)
Bescherm je kippen en vogels tegen bloedluizen via het drinkwater met Avimite. Avimite voorkomt dat bloedmijten bloed zuigen bij de dieren.
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Bescherm je kippen en vogels via het drinkwater met Avimite.

Avimite is een volledig natuurlijk voedingssupplement dat bestaat uit planten- en kruidenextracten. Door het toevoegen van Avimite aan het drinkwater van uw kippen en vogels zal het bloed onaantrekkelijk worden voor bloedluizen. Hierdoor zullen de dieren minder gebeten worden en zal er snel verlichting optreden.

Avimite toedienen

Je gebruikt steeds 1ml ofwel 20 druppels Avimite per liter water. Een gemiddelde legkip drinkt ongeveer 25cl water per dag, een parkiet drinkt slechts 3ml.

70ml kun je gebruiken voor maar liefst 15 kippen een heel jaar bloedluis vrij te houden. Voeg 20 druppels Avimite per liter vers water toe en volg de instructies op de bijgeleverde gebuiksaanwijzing.

Behandelingswijze Avimite

  • Schud het flesje voor gebruik.
  • Voeg de eerste 7 dagen dagelijks Avimite toe aan het drinkwater. Ververs dus elke dag het wateren voeg nieuwe Avi-mite druppels toe. Dit is noodzakelijk omdat Ethanol de drager is van Avimite en Ethanol vervliegt.
  • Voeg nadien 1 dag/week Avimite toe aan het drinkwater gedurende 5 weken.
  • De rest van het jaar geef je een onderhoudsdosis van 1 à 2 keer per maand.

Nadelen Avimite

Avimite heeft geen nadelen, met uitzondering dat je de eerste resultaten pas mag verwachten na 7 dagen. Daarna stopt de bloedmijt onmiddellijk met bloed te zuigen. Bloedmijten kunnen lang overleven zonder bloed te zuigen. Daarom is het aangewezen om dit product te combineren met roofmijten tegen bloedmijten.

Avimite is volledig natuurlijk. Het bevat geen gif en is veilig voor alle dieren. Eieren kunnen gewoon gegeten worden en er is geen wachttijd voor het vlees. Er zijn geen smaakverschillen in het vlees of de eieren.

Houdbaarheidsdatum: De datum die op de verpakking van Avimite staat is de langst mogelijke officiële datum. We werken steeds met vers materiaal, maar officieel mogen we er geen langere datum opzetten. Dit is vergelijkbaar met voeding: rijst blijft jaren goed bij correct afsluiten, maar er moet een vervaldatum van 2 jaar op gezet worden.

Als je het flesje gesloten en donker bewaart, blijft het product jaren goed. Laat het flesje nooit open staan tijdens gebruik, want dit vermindert de werking substantieel.

Video
placeholder image
Reviews
star star star star star
Avimite
Super goed middel. Gebruik het al jaren. Doe zoals omschreven staat en je bent er van af.
star star star star star
Avimite
Opnieuw complete kuur met Avimite gedaan maar jammer genoeg zonder resultaat.
star star star star star
Mooi aanbod, duidelijke informatie
Allerlei milieuvriendelijke oplossingen
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op