Anti slakkenringen | 12 stuks

5/5.0 (5 reviews)

UITVERKOCHT voor seizoen 2024

Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Deze anti-slakkenringen beschermen jouw jonge plantjes tegen slakkenvraat omwille van de naar buiten gekeerde randen. Deze kraag vormt een onoverkomelijke barrière voor de slakken. De anti-slakkenringen verhinderen de slakken om in de pot te kruipen waardoor de plantjes gevrijwaard blijven van slakken. Dit geldt zowel voor naaktslakken als huisjesslakken.

Deze slaktrechters zijn vervaardigd uit sterk UV gestabiliseerd Polypropyleen kunststof waardoor ze jarenlang kunnen gebruikt worden. Productafmeting: doorsnee binnenkant pot 18 cm bovenaan en 13cm onderaan, met kraag doorsnee 23 cm, hoogte 13 cm. 12 stuks per verpakking.

Sla, jonge koolplantjes, selder, pompoen- en courgetteplantjes kunnen op deze manier uitgroeien tot sterke planten.

Verkrijgbaar in twee kleuren: groen en doorschijnend. De doorschijnende anti-slakkenring laat uiteraard het meeste licht door en is zeker aan te raden in schaduwtuinen. Staan de plantjes in volle zon, dan kan je beter de groene sla-ringen gebruiken.

Eenvoudig te installeren en te verwijderen, zowel in volle grond als bij opkweek van sla in potten.

Tip: koop bij de anti-slakkenringen de bijhorende deksels en je bouwt meteen een mini-kas. Ideaal om vroege sla of andere vroege groenten onder te kweken. Je creëert een micro-klimaat in de pot en vrijwaart de planten tegelijkertijd van slakkenvraat.

Inhoud Biogroei Anti-slakkenringen

  • 12 sla ringen tegen slakken

Diameter onderkant van de slakkenringen is 12,5 cm.

De deksels voor het bouwen van een kas zijn apart bij te bestellen.

Reviews
star star star star star
Slakkenringen
De slakkenringen werken zowaar! Hoera! Goede, stevige kwaliteit ook.
star star star star star
Snelle levering, fantastische producten
biogroei heeft precies die producten die ik nodig heb om biologische te kunnen tuinieren. De site is duidelijk en overzichtelijk, het bestellen eenvoudig en ik had mijn producten supersnel in huis. Er valt niets op aan te merken dus een 10!
star star star star star
Prima
Na een week heb ik al een tweede bestelling gedaan. Eindelijk zag mijn man zijn sla groeien ipv slinken. Ook veel effectiever en het vraagt minder tijd dan al die bierpotjes.
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op