Adaliabox | Kweekset lieveheersbeestjes

(0 reviews)

Educatieve kit voor de kweek van lieveheersbeestjes.

Levertijd wordt berekend...
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op
Snel naar
Details

Deze box is jammer genoeg niet meer beschikbaar. Je kunt lieveheersbeestjes opkweken met ons goedkoper, maar ook iets beperkter Kweekpakket Lieveheersbeestjes.

AdaliaBox is een kweeksetje waar jong en oud plezier aan kan beleven. Het is een pedagogische instrument voor natuureducatie. Het doel is kinderen en hun ouders warm te maken voor de fascinerende wereld van de insecten. De AdaliaBox laat hen toe om gedurende de 20-tal dagen, de levenscyclus van lieveheersbeestjes te ontdekken en te begrijpen welke rol ze spelen in de natuur.

Adaliabox

De lieveheersbeestjes die deel uitmaken van dit setje behoren tot de soort Adalia bipunctata, het 2-stippelig lieveheersbeestje, dat inheems is voor Europa.

De AdaliaBox bestaat uit

  • Een vivarium
  • Een vocher met code om jouw lieveheersbeestlarven en het nodige voedsel te ontvangen
  • Een gebruiksaanwijzing
  • Een didactische poster

Vanaf 3 jaar onder begeleiding, vanaf 8 jaar alleen.

Hoe werkt het?

Zodra je met de kweekset aan de slag wilt gaan, stuur je een e-mail naar ons met het bestelnummer die je op de voucher kunt terug vinden. De jonge larven van het lieveheersbeestje worden samen met het nodige voedsel de daar opvolgende week opgestuurd met de post. In afwachting dat de larven arriveren kan je, dankzij de duidelijke bijsluiter, meer te weten komen over de biologische en ecologische karakteristieken van het lieveheersbeestje Adalia bipunctata.

Reviews
Kim
Hulp nodig?
We zijn beschikbaar van Ma t/m vr van 09:00 tot 17:00
Neem contact met ons op